Terug naar het overzicht

Massage en Complementair vakbeurs 15 en 16 maart 2019

“samen Natuurlijk beter”

Ontmoet 4.000 vakgenoten in twee dagen! De beurs is gericht op het professionaliseren van jouw beroepsuitoefening als (startent) therapeut in de complementaire zorg met interesse voor holistische geneeswijze en natuurgeneeskunde. De mens is één geheel. Aandacht voor de achtergronden en de ontstaanswijze van de klachten, zowel op lichamelijk, geestelijk als psychosociaal vlak.

De Massage- ComplementairVakbeurs wordt ieder jaar groter, trekt steeds meer bezoekers en groeit uit tot de meest uitgebreide plek waar alle informatie die massage en complementair combineert in één keer te vinden is. Inspiratie, demonstraties, concrete ideeën, nieuwe ontmoetingen, stands, lezingen&workshops met/over opleidingen, jouw praktijk centraal, behandelingen, producten, gezonde levensstijlen, voeding, therapieën, behandelingen, natuurlijke medicatie, cosmetica en artikelen, vind je op deze beurs.

Dus wil jij als gezondheidsbewuste professional nieuwe wegen inslaan m.b.t. preventie, regeneratie en prestatieverbetering kom naar de enige vakbeurs in maart.

Massage en Complementair voor alle gezondheidsbewuste en in gezondheid geïnteresseerde mensen.

Bestel uw tickets met onze unieke code  “SNW” en u steunt daarmee de Stichting Natuurlijk welzijn.

Voor meer informatie van de beurs, click op onderstaande link.

Expo Hoevelaken

www.sooner.nl