Jarige stichting geeft cheque aan Kinderbuik & Co

Stichting Natuurlijk Welzijn geeft cheque

De stichting Natuurlijk Welzijn vierde op 21 juni haar 40-jarig bestaan. In het jubileumjaar is ons thema ‘Integrale zorg, het beste uit twee werelden’. De stichting heeft een cheque overhandigd aan de kinderkliniek Kinderbuik&co te Bilthoven als blijk van waardering. De kliniek is een prachtig voorbeeld van integrale zorg, een wereld waarin reguliere- en complementaire zorg samenkomen. Het belang van het kind staat in de kliniek voorop:  wat heeft het kind nodig om zich weer goed te voelen en gezond te worden.

40 jarig jubileum cheque
De overhandiging van de cheque door voorzitter Willem Smits aan Judith Deckers-Kocken, medisch directeur en initiator van de kliniek
  • Punt 1
  • Punt 2

Het voornaamste doel van de Stichting Natuurlijk Welzijn is voorlichting te geven over de complementaire en alternatieve gezondheidszorg (CAM), terwijl er tevens naar wordt gestreefd de samenwerking tussen de reguliere en de CAM-zorg te bevorderen. De donateurs van de stichting krijgen eenmaal per twee maanden het tijdschrift  “De Natuur Uw Arts” gratis toegezonden. In juli verschijnt het extra dikke jubileumnummer.

Op 1 oktober vieren we het jubileum met een symposium met het thema ‘Integrale zorg, het beste uit twee werelden’ Er komen diverse interessante sprekers, waarvan Judith Deckers er een is. Meer informatie over het symposium vindt u vanaf 1 juli in onze DNUA en op de website.