Openstelling bibliotheek Stichting Natuurlijk Welzijn

Vanaf de oprichting van de Stichting Natuurlijk Welzijn zijn er boeken over gezondheid aangeschaft of verkregen via uitgevers. Daarvan zijn recensies geschreven en daarin is veel inspiratie gevonden voor het schrijven van artikelen voor De Natuur Uw Arts. Onlangs zijn de boeken van de oprichters, Jacomine Landman-Kasper en Willem Smits, bijgevoegd. De boeken van Paul van Dijk en de Infolijn staan er inmiddels ook.

Deze bibliotheek wil de Stichting Natuurlijk Welzijn openstellen voor een breder publiek. Zo kunnen zoekmomenten misschien tot antwoorden leiden, en mogelijk ook tot contacten en inspiraties tussen en voor gezondheidsmedewerkers.
Op deze website kunt u alvast kijken welke boeken tot onze collectie behoren. De nummering werkt als volgt: Van nummer 1 tot 5000 de boeken die de stichting zelf heeft aangeschaft en grotendeels gerecenseerd. Vanaf nummer 5000 vindt u de aan ons geschonken boeken.
Gesorteerd op titel of op auteur

De Stichting Natuurlijk Welzijn wil u uitnodigen om gebruik te maken van deze bibliotheek. Iedere eerste dinsdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur kunt u binnenlopen.
Het adres:

Stichting Natuurlijk Welzijn
Hoofdstraat 165,
8162 AG  Epe.

Een van onze vrijwilligers kan u helpen met de zoektocht langs de boeken of in het Excel-bestand waar de boeken op nummer zijn ingevoerd. Een fijne ruimte is aanwezig om rustig te lezen.

U bent van harte welkom.

Stichting Natuurlijk Welzijn

Reader Interactions