Vakbeurs Internationaal Therapeut 2017 – Zaterdag 18 en Zondag 19 Nov. 2017 Houten

Internationaal Therapeut betekent een ontmoeting met de wereld van natuurlijke gezondheid. De beurs wordt sinds 1992 georganiseerd en dat betekent dat in 2017 de 26ste editie plaats vindt. Gemiddeld presenteren zich ieder jaar zo’n 200 bedrijven en organisaties op “De Beurs voor de Totale Gezondheid”. Zo kom je er Natuurlijke Producten, Therapieën, Opleidingen en Trainingen, Apparatuur en Producten en Literatuur en Software tegen maar er is meer.

Internationaal Therapeut is de enige beurs in Nederland waar iedereen, maar in het bijzonder therapeuten en andere beroepsbeoefenaars in de (para)medische en natuurlijke gezondheidszorg, op een ontspannende en informele wijze kennis kan maken met nagenoeg alle facetten uit de natuurlijke gezondheid. Dit op het niveau van producten, behandelwijze, voorlichting over mogelijkheden, probleemoplossingen, voeding, vitaminen, preparaten, afslanken, beweging, en daarnaast ook over ontspanning, cursussen, spirituele vakanties, literatuur en tal van andere gezondheid relaterende producten en diensten e.d.

Via de workshops en lezingen kan men uitgebreid kennis maken met bekende schrijvers en sprekers en zich tegoed doen aan tal van aspecten uit de wereld van gezondheid.

De informele sfeer op de beursvloer bij Internationaal Therapeut draagt zorg voor een “thuisgevoel” van de bezoeker en betekent daardoor een stimulans van optimale communicatie met de zich presenterende bedrijven en organisaties.

Voor meer informatie over deze beurs, click op onderstaande link.

https://www.internationaaltherapeut.nl/

U kunt als relatie van Stichting Natuurlijk Welzijn de IT-beurs bezoeken met een aantrekkelijke korting.

Gebruik daarvoor deze link: https://www.internationaaltherapeut.nl/bezoeker/relatiekaarten/?id=2746

 

 

Reader Interactions